10/13/2009

KOKOREÇ ......SENSİZ OLMAZ......:)))






MALZEMELER

1 kg kuzu kuşbaşı (yağlı ) ( kuzu kol veya kuzu but'tan hazırlatılır)

100 gr tereyağ

2 yemek kaşığı zeytinyağ

toz kırmızı biber

dağ kekiği

pul biber

tuz


Yapılışı:

Et kendi suyunu çekene kadar teflon tencerede pişirilir. Üzerine tereyağ ve zeytinyağ ilave edilerek kavrulmaa devam eder.

Son olarak baharatları eklenir ve sıcak sıcak ekmek arası servis yapılır.


Afiyet olsun.

Arkadaşımız Şerif Coşkun 'un ellerine sağlık . Bizi , bir akşam ,kendi buluşu , bu leziz kokoreçi yemek için ziyafete çağırdı... Tadı enfes ..Kuşbaşı etten yapıldığı için de çok sağlıklı...

Tekrar çok teşekkür ederiz...:))