3/05/2009

PANCAR SALATASI





SON ZAMANLARDA TELEVİZYON KANALLARINDA SÜREKLİ BİTKİLERİ ANLATAN PROFESÖRLER KARŞIMIZA ÇIKIYOR.. PANCARIN FAYDALARINDAN VE ASLINDA VUCUDUMUZ İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNDAN BAHSEDİYORLAR. BENİM ÖZELLİKLE DİKKATİMİ ÇEKEN HUSUS PANCARIN VUCUDUMUZ İÇİN MAXİMUM ORANDA FAYDA GÖSTEREBİLMESİ İÇİN ÇİĞ TÜKETİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYELEMELERİ OLDU.PANCAR SALATAMIZIN ÇIKIŞ AMACIDA BU..HEPİNİZE SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU BİR YAŞAM DİLERİM.....AFİYET OLSUN..


malzemeler.

4 adet pancar
2 bardak yoğurt
4-5 diş sarımsak
tuz.

yapılışı:

Pancarlar rendelenir. Sarımsaklar soyulur ve ezilir. Rendelenmiş olan pancar, sarımsak,yoğurt ve tuz karıştırılır.Üzeri süslenerek servis yapılır...