

Malzeme:
sos için:
5 tane yufka
5 yumurta
2 bardak yoğurt
1/2 bardak zeytinyağ
iç malzeme:
1 kalıp böreklik beyaz peynir
yarım demet maydanoz
üzerine : çörek otu
tepsi yağlanır . En altına bir tane yufka bütün olarak konur,bu yufkanın üzeri soslanır ve 1 buçuk yufka pırtılır... tekrar sos dökülür. peynir ve maydanoz karışımı yayıldıktan sonra 1 buçuk yufka pırtılır. ve üzerine sos dökülür . Son yufkada büzülerek tepsiye göre boyutladırılıp en son katmanı oluşturur.. kalan sos en üstüne dökülür.. Eşit oranda yayılır ve çörek otu serpilir.
son olarak börek dilimlenir ve 180 derecelik fırında pişirilir
Not: 1 gece önceden yapıp buzdolabında bektettim