MALZEMELER
1 paket tereyağ
2 yemek kaşığı pudra şekeri
3 su bardağı un
çam fıstığı
üzeri için: pudra şekeri
1 paket tereyağ
2 yemek kaşığı pudra şekeri
3 su bardağı un
çam fıstığı
üzeri için: pudra şekeri
YAPILIŞI:
2 kaşık pudra şekeri 250 gr tereyağ ile elde yoğrulur..Yağ , iyice yumuşayınca, 3 bardak un ilave edilir .Hamur, yoğrularak kulak memesi kıvamına getirilir. Eğer çok yumuşak olursa biraz un ilave edilir.
Son olarak şekil verilir ve üzerleri çam fıstığı ile süslenir. Yağlanmış olan tepsiye dizilir. 150 derece ısıtılmış olan fırında 20 dakikaka pişirilir.
Soğumadan tepsiden almayın.. Aksi takdirde sıcak iken çok kolay kırılır. Üzerine pudra şekeri serpilir ve servis edilir.
2 kaşık pudra şekeri 250 gr tereyağ ile elde yoğrulur..Yağ , iyice yumuşayınca, 3 bardak un ilave edilir .Hamur, yoğrularak kulak memesi kıvamına getirilir. Eğer çok yumuşak olursa biraz un ilave edilir.
Son olarak şekil verilir ve üzerleri çam fıstığı ile süslenir. Yağlanmış olan tepsiye dizilir. 150 derece ısıtılmış olan fırında 20 dakikaka pişirilir.
Soğumadan tepsiden almayın.. Aksi takdirde sıcak iken çok kolay kırılır. Üzerine pudra şekeri serpilir ve servis edilir.