1/13/2010

BROWNİE


MALZEMELER

275 gr bitter çikolata

175 gr margarin

5 adet yumurta

10 çorba kaşığı toz şeker

5 çorba kaşığı un

1/2 paket vanilya

ÜZERİNE

Süt kreması

Dondurma

YAPILIŞI

Margarin ve bitter çikolata benmari usulunde eritilir.

Çikolatalı karışım biraz ılınınca içine ,un , vanilya ve 5 yumurtanın sarısı ilave edilerek karıştırılır.

Ayrı bir kapta , 10 çorba kaşığı toz şeker ve 5 yumurtanın akı mixerle çırpılır.

Çilolatalı karışıma tahta kaşık ile karıştırılarak ilave edilir.

Yağlanmış olan yuvarlak bir kek kalıbına dökülür.

200 derece ısıtılmış olan fırında yaklaşık 35 dakika pişirilir.

Dondurma ve süt kreması ile servis yapılır.

Afiyet olsun...



BU TARİFİ BİZİMLE PAYLAŞAN FERHAN ABLA 'MA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

ELLERİNE SAĞLIK FERHAN ABLACIM .. TARİFLERİNİN DEVAMINI BEKLİYORUZ....