MALZEMELER
1,5 su bardağı maş fasulyesi
1 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
1 demet taze soğan
1 kutu dilimlenmiş mantar konservesi
1 kutu mısır konservesi
1/2 su bardağı küp şeklinde doğranmış kornişon turşu
limon suyu
tuz
zeytinyağ
1,5 su bardağı maş fasulyesi
1 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
1 demet taze soğan
1 kutu dilimlenmiş mantar konservesi
1 kutu mısır konservesi
1/2 su bardağı küp şeklinde doğranmış kornişon turşu
limon suyu
tuz
zeytinyağ
YAPILIŞI:
1,5 su bardağı maş fasulyesi haşlanır. Dereotu ,maydonoz , taze soğan ince doğranır.Mantar , mısır ve kornişon turşu ile birlikte haşlanmış olan maş fasulyesine ilave edilir.Limon suyu ,tuz ve zeytinyağ ile çeşnilendirilir.
Afiyet olsun